ART Grand Prix

Teamoverzicht

ART Grand Prix, een gerenommeerd Frans raceteam, is een dominante kracht geweest in verschillende takken van de autosport, waaronder de Formule 2. Met een geschiedenis van het koesteren van jong talent en het behalen van succes op het circuit, blijft ART Grand Prix een geduchte aanwezigheid in de wereld van de autosport.

Coureurs

1. Victor Martins

Victor Martins, een veelbelovend talent uit Frankrijk, heeft zijn vaardigheden en vastberadenheid op talloze momenten laten zien. Met een achtergrond in eenzitterraces voegt Martins zich bij ART Grand Prix met de ambitie om zijn stempel te drukken in de Formule 2. Bekend om zijn consistente prestaties en strategisch inzicht, wordt verwacht dat Martins een sterke concurrent zal zijn gedurende het seizoen.

2. Zak O’Sullivan

Zak O’Sullivan, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, brengt zijn mix van snelheid en precisie naar de line-up van ART Grand Prix. Als opkomende ster in het motorsportcircuit heeft O’Sullivan zijn potentieel laten zien in juniorklassen, waarbij hij lof heeft ontvangen voor zijn indrukwekkende racevaardigheden en aanpassingsvermogen. Het partnerschap met ART Grand Prix biedt O’Sullivan een spannende kans om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te strijden op het hoogste niveau van de Formule 2.