Campos Racing

Teamoverzicht

Campos Racing, een Spaans raceteam met een rijke geschiedenis in de autosport, staat bekend om zijn toewijding aan excellentie en succes op het circuit. Met een ervaren team van professionals en een focus op innovatie, blijft Campos Racing een geduchte concurrent in de wereld van de Formule 2.

Coureurs

20. Isack Hadjar

Isack Hadjar, een opkomend talent uit Frankrijk, voegt zich bij Campos Racing met de ambitie om te strijden aan de top van de Formule 2. Met zijn jeugdige enthousiasme en vastberadenheid op het circuit, heeft Hadjar indruk gemaakt in juniorkampioenschappen. Zijn samenwerking met Campos Racing biedt hem de kans om zijn talent te laten zien en te concurreren op het hoogste niveau van de autosport.

21. Josep Maria Martí

Josep Maria Martí, een getalenteerde coureur uit Spanje, brengt zijn snelheid en racevaardigheid naar het team van Campos Racing. Met zijn indrukwekkende prestaties in diverse raceklassen, heeft Martí bewezen een sterke concurrent te zijn op het circuit. Als een coureur met een scherp oog voor detail en een passie voor racen, zal Martí een belangrijke rol spelen in de prestaties van Campos Racing in de Formule 2.