DAMS Lucas Oil

Teamoverzicht

DAMS Lucas Oil, een gevestigde naam in de wereld van de autosport, staat bekend om zijn succes in zowel Formule 2 als andere raceklassen. Met een erfgoed van kampioenschapsoverwinningen en een toewijding aan innovatie, blijft DAMS Lucas Oil een kracht om rekening mee te houden op het circuit.

Coureurs

7. Jak Crawford

Jak Crawford, een jong talent uit de Verenigde Staten, vertegenwoordigt de volgende generatie coureurs die streven naar succes in de Formule 2. Met zijn vastberadenheid en snelheid heeft Crawford indruk gemaakt in juniorkampioenschappen, wat hem de kans heeft geboden om deel uit te maken van het prestigieuze DAMS Lucas Oil-team. Als een coureur met een ongeëvenaard competitief instinct, zal Crawford een geduchte tegenstander zijn voor zijn rivalen gedurende het seizoen.

8. Juan Manuel Correa

Juan Manuel Correa, afkomstig uit Ecuador, keert terug naar de racewereld met een hernieuwde vastberadenheid na een periode van herstel na een ernstig ongeval. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om terug te keren naar de Formule 2-grid, waar hij zijn talent en passie voor racen opnieuw zal tonen. Als een inspirerend figuur in de autosportgemeenschap zal Correa’s aanwezigheid bij DAMS Lucas Oil ongetwijfeld een bron van motivatie zijn voor het hele team.