Hitech Pulse-Eight

Teamoverzicht

Hitech Pulse-Eight, een toonaangevend raceteam met een wereldwijde aanwezigheid, staat bekend om zijn technische excellentie en innovatie in de autosport. Met een erfgoed van kampioenschapsoverwinningen en een toegewijd team van professionals, streeft Hitech Pulse-Eight naar succes op het hoogste niveau van de Formule 2.

Coureurs

16. Amaury Cordeel

Amaury Cordeel, een getalenteerde coureur uit België, brengt zijn ervaring en racevaardigheid naar het team van Hitech Pulse-Eight. Met zijn indrukwekkende prestaties in juniorkampioenschappen, heeft Cordeel bewezen een geduchte concurrent te zijn op het circuit. Als een coureur met een scherp oog voor detail en een passie voor racen, zal Cordeel een belangrijke rol spelen in de prestaties van Hitech Pulse-Eight in de Formule 2.

17. Paul Aron

Paul Aron, een veelbelovend talent uit Estland, voegt zich bij Hitech Pulse-Eight met de ambitie om te strijden aan de top van de Formule 2. Met zijn snelheid en racevaardigheid heeft Aron indruk gemaakt in juniorkampioenschappen, wat hem de kans heeft geboden om deel uit te maken van het prestigieuze Hitech Pulse-Eight-team. Als een coureur met een ongeëvenaarde drive om te slagen, zal Aron een waardevolle aanwinst zijn voor het team tijdens het komende seizoen.