Invicta Racing

Teamoverzicht

Invicta Racing, een opkomend raceteam, heeft zijn plaats verdiend in de competitieve wereld van de Formule 2. Met een mix van ervaren personeel en opkomend talent streeft Invicta Racing naar podiumplaatsen en successen op het circuit.

Coureurs

9. Kush Maini

Kush Maini, een getalenteerde coureur uit India, brengt zijn snelheid en vastberadenheid naar het team van Invicta Racing. Met ervaring in verschillende raceklassen en een indrukwekkende staat van dienst, staat Maini klaar om zijn potentieel te tonen in de Formule 2. Als een coureur die bekend staat om zijn vastberadenheid en technische vaardigheden, zal Maini een belangrijke troef zijn voor Invicta Racing gedurende het seizoen.

10. Gabriel Bortoleto

Gabriel Bortoleto, een opkomend talent uit Brazilië, voegt zich bij Invicta Racing met de ambitie om te strijden aan de top van de Formule 2. Met zijn jeugdige enthousiasme en snelheid op het circuit, heeft Bortoleto indruk gemaakt in juniorkampioenschappen. Zijn samenwerking met Invicta Racing biedt hem de mogelijkheid om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te concurreren op het hoogste niveau van de autosport.