MP Motorsport

Teamoverzicht

MP Motorsport, een gerespecteerd raceteam, heeft zich gevestigd als een kracht om rekening mee te houden in de wereld van de Formule 2. Met een focus op technische excellentie en strategische planning, blijft MP Motorsport streven naar succes op het circuit.

Coureurs

11. Dennis Hauger

Dennis Hauger, een veelbelovende coureur uit Noorwegen, vertegenwoordigt de volgende generatie talenten die streven naar succes in de Formule 2. Met zijn indrukwekkende racevaardigheden en vastberadenheid heeft Hauger zich snel opgewerkt door de raceklassen, wat hem de kans heeft geboden om deel uit te maken van het MP Motorsport-team. Als een coureur met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde competitieve geest, zal Hauger een geduchte tegenstander zijn voor zijn concurrenten gedurende het seizoen.

12. Franco Colapinto

Franco Colapinto, een opkomend talent uit Argentinië, brengt zijn passie voor racen en vastberadenheid naar het team van MP Motorsport. Met zijn indrukwekkende prestaties in juniorkampioenschappen, heeft Colapinto bewezen een coureur van wereldklasse te zijn. Zijn samenwerking met MP Motorsport biedt hem de kans om zijn talent te laten zien en te strijden aan de top van de Formule 2.