PHM AIX Racing

Teamoverzicht

PHM AIX Racing, een opkomend raceteam, heeft snel terrein gewonnen in de wereld van de Formule 2. Met een focus op innovatie en een toegewijd team van professionals, streeft PHM AIX Racing naar succes op het circuit en de ontwikkeling van opkomend talent.

Coureurs

24. Joshua Dürksen

Joshua Dürksen, een opkomend talent uit Paraguay, brengt zijn snelheid en vastberadenheid naar het team van PHM AIX Racing. Met zijn indrukwekkende prestaties in juniorkampioenschappen, heeft Dürksen bewezen een coureur van wereldklasse te zijn. Zijn samenwerking met PHM AIX Racing biedt hem de kans om zijn talent te laten zien en te concurreren op het hoogste niveau van de autosport.

25. Taylor Barnard

Taylor Barnard, een veelbelovend talent uit het Verenigd Koninkrijk, voegt zich bij PHM AIX Racing met de ambitie om zijn potentieel te vervullen in de Formule 2. Met zijn jeugdige enthousiasme en vastberadenheid op het circuit, heeft Barnard indruk gemaakt in de juniorkampioenschappen. Als een coureur met veelbelovend talent en een sterke werkethiek, zal Barnard een waardevolle aanwinst zijn voor PHM AIX Racing gedurende het seizoen.