PREMA Racing

Teamoverzicht

PREMA Racing staat bekend als een van de meest succesvolle teams in de Formule 2, met een rijke geschiedenis van kampioenschapsoverwinningen en het ontwikkelen van toptalent. Met een reputatie voor excellentie in engineering en coureursontwikkeling strijdt PREMA Racing consequent voor podiumplaatsen en kampioenschapstitels.

Coureurs

3. Oliver Bearman

Oliver Bearman, afkomstig uit Groot-Brittannië, komt naar voren als een veelbelovende toevoeging aan de selectie van PREMA Racing. Met een achtergrond in karting en juniorklassen is Bearman snel opgeklommen, waarbij hij zijn snelheid en technisch inzicht heeft laten zien op weg naar de Formule 2. Het aansluiten bij PREMA Racing onderstreept Bearmans toewijding om succes na te streven op het hoogste niveau van de autosport.

4. Andrea Kimi Antonelli

Andrea Kimi Antonelli, een Italiaans wonderkind, brengt zijn talent en ambitie naar het team van PREMA Racing. Als opkomende ster in de wereld van de autosport heeft Antonelli indruk gemaakt met zijn natuurlijke talent en vastberadenheid op het circuit. Met de begeleiding van het ervaren personeel van PREMA Racing streeft Antonelli ernaar om zijn stempel te drukken in de Formule 2 en zijn status als toekomstige ster in de sport te bevestigen.