Rodin Motorsport

Teamoverzicht

Rodin Motorsport, een opkomend raceteam, heeft zich snel gevestigd als een serieuze speler in de wereld van de Formule 2. Met een toewijding aan technische excellentie en een talentvolle line-up van coureurs, streeft Rodin Motorsport naar succes op het circuit en de ontwikkeling van opkomende talenten.

Coureurs

5. Zane Maloney

Zane Maloney, afkomstig uit Barbados, vertegenwoordigt de nieuwe generatie coureurs die op weg zijn naar de top van de autosport. Met een indrukwekkend track record in junior kampioenschappen, brengt Maloney zijn snelheid en racevaardigheid naar Rodin Motorsport. Als een veelbelovende coureur met een scherp oog voor detail, is Maloney vastbesloten om zijn stempel te drukken in de competitieve wereld van de Formule 2.

6. Ritomo Miyata

Ritomo Miyata, een talent uit Japan, voegt een internationaal tintje toe aan het line-up van Rodin Motorsport. Met ervaring in verschillende raceklassen en een bewezen staat van dienst op het circuit, brengt Miyata zijn expertise en vastberadenheid naar het team. Als een coureur die bekend staat om zijn consistente prestaties en strategische denkwijze, zal Miyata een belangrijke troef zijn voor Rodin Motorsport gedurende het seizoen.