Trident

Teamoverzicht

Trident, een Italiaans raceteam met een lange geschiedenis in de autosport, staat bekend om zijn succes in zowel de Formule 2 als andere raceklassen. Met een focus op technische excellentie en een toewijding aan het ontwikkelen van jonge talenten, blijft Trident streven naar succes op het hoogste niveau van de autosport.

Coureurs

22. Richard Verschoor

Richard Verschoor, een talent uit Nederland, voegt zich bij Trident met de ambitie om te strijden aan de top van de Formule 2. Met zijn snelheid en vastberadenheid op het circuit, heeft Verschoor indruk gemaakt in juniorkampioenschappen. Zijn samenwerking met Trident biedt hem de kans om zijn talent te laten zien en te concurreren tegen de beste coureurs ter wereld.

23. Roman Stanek

Roman Stanek, een veelbelovend talent uit Tsjechië, brengt zijn racevaardigheid en vastberadenheid naar het team van Trident. Met zijn indrukwekkende prestaties in diverse raceklassen, heeft Stanek bewezen een geduchte concurrent te zijn op het circuit. Als een coureur met een scherp oog voor detail en een sterke werkethiek, zal Stanek een waardevolle aanwinst zijn voor Trident tijdens het komende seizoen.