Van Amersfoort Racing

Teamoverzicht

Van Amersfoort Racing, een toonaangevend raceteam gevestigd in Nederland, heeft een lange geschiedenis van succes in verschillende raceklassen. Met een focus op het ontwikkelen van jonge talenten en het leveren van hoogwaardige prestaties, is Van Amersfoort Racing een naam om rekening mee te houden in de wereld van de Formule 2.

Coureurs

14. Enzo Fittipaldi

Enzo Fittipaldi, afkomstig uit Brazilië en de kleinzoon van de legendarische Formule 1-coureur Emerson Fittipaldi, brengt zijn familiale erfenis en eigen talent naar Van Amersfoort Racing. Met een indrukwekkende staat van dienst in de juniorklassen van de autosport, is Fittipaldi vastbesloten om zijn stempel te drukken in de Formule 2. Zijn ervaring en racevaardigheid maken hem een geduchte concurrent op de grid.

15. Rafael Villagómez

Rafael Villagómez, een opkomend talent uit Mexico, voegt zich bij Van Amersfoort Racing met de ambitie om zijn potentieel te vervullen op het hoogste niveau van de autosport. Met zijn jeugdige enthousiasme en vastberadenheid op het circuit, heeft Villagómez indruk gemaakt in de juniorkampioenschappen. Als een coureur met veelbelovend talent en een sterke werkethiek, zal Villagómez een waardevolle aanwinst zijn voor Van Amersfoort Racing.