Ferrari Repareert Vloer SF-24 na Incident met Putdeksel door Leclerc

0
32

De ochtendsessie van de tweede dag van de Formule 1-tests werd vandaag abrupt onderbroken vanwege een onverwacht incident met een losgeraakte putdeksel. Charles Leclerc van Ferrari kwam in de problemen toen hij eroverheen reed, resulterend in schade aan de vloer van zijn SF-24.

Leclerc, die de ochtend als snelste afsloot, moest zijn Ferrari terugbrengen naar de pitstraat voor inspectie en reparatie. Het Italiaanse team voerde snel reparaties uit achter gesloten deuren, waardoor het zicht op de werkzaamheden werd beperkt. De vloer van de auto bleek beschadigd te zijn door het losraken van de putdeksel en moest worden hersteld om deel te kunnen nemen aan de rest van de testdag.

Ondanks het oponthoud slaagde Ferrari erin om de SF-24 op tijd gereed te krijgen voor de middagsessie, die met een uur werd vervroegd en verlengd. Leclerc keerde kort terug achter het stuur voordat Carlos Sainz het stuur overnam voor het laatste deel van de testdag. Hoewel ook Lewis Hamilton van Mercedes over de putdeksel reed, leek zijn auto geen schade te hebben opgelopen die reparatie behoefde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in