Haas presenteert nieuwe livery voor 2023

0
42

Haas F1 Team, wat vanaf nu het “MoneyGram Haas F1 Team” genoemd zal worden, heeft de kleuren van hun bolide voor het komende seizoen onthuld. Het team heeft dit jaar gekozen voor een ervaren duo, Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen, achter het stuur.

Haas F1 Team: Ervaren line-up voor 2023

Het Haas F1 Team gaat dit jaar aan de start met een ervaren line-up, wat een groot contrast is met hun rijderskeuze van twee jaar geleden. Toen maakten Romain Grosjean en Kevin Magnussen plaats voor F1-rookies Mick Schumacher en Nikita Mazepin.

Nieuw kleurenschema voor Haas’ VF-23 bolide

Met het nieuwe Formule 1-seizoen in zicht, heeft Haas als eerste haar nieuwe livery voor de VF-23 bolide gepresenteerd. De dominante kleur is zwart, met witte en rode accenten. De nieuwe hoofdsponsor, internationaal transactieplatform MoneyGram, is op meerdere plekken op de bolide te vinden.

Titelsponsor MoneyGram verwelkomd door Haas

Eigenaar van het team Gene Haas verwelkomt MoneyGram als titelsponsor voor het komende seizoen. “We zijn erg blij om MoneyGram als onze titelsponsor te verwelkomen”, aldus Haas. “We gaan het nieuwe seizoen met een goed gevoel aan, met sterke prestaties in het vorige seizoen en punten gescoord. Ons doel voor 2023 is om nog consistentere prestaties te leveren. Met Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg hebben we een ervaren rijdersduo die meer dan capabel zijn om punten voor ons te scoren.”

(C) Foto’s MoneyGram Haas F1 Team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in