Max Verstappen Richt Zijn Ogen op Overwinning in Japan na Tegenslag in Singapore

0
44
BARCELONA, SPAIN - JUNE 04: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing celebrates with his team in parc ferme during the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on June 04, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202306040396 // Usage for editorial use only //

Na een teleurstellend weekend voor Red Bull op het stratencircuit van Singapore, is Max Verstappen klaar om de strijd aan te gaan tijdens de Grand Prix van Japan in Suzuka. Vol zelfvertrouwen stelt hij dat de overwinning binnen handbereik ligt, niet alleen in Japan maar ook in alle overige Grands Prix van 2023.

Hoewel er binnen het Red Bull-team enige onzekerheid heerst over de oorzaak van hun recente dip in prestaties, houdt Verstappen de focus scherp op de komende race in Suzuka. “We zullen pas volgend jaar in Singapore ontdekken of de problemen zijn opgelost,” liet hij weten.

De Nederlander lijkt onverstoorbaar door het einde van zijn indrukwekkende zegereeks van tien overwinningen. “Het is nu eenmaal zo, we hebben een race verloren,” zei Verstappen. Hij benadrukte ook dat continu succes voor Red Bull juist een bewijs is van hun superioriteit.

De concurrenten lijken weinig hoop te hebben voor de races die dit seizoen nog op het programma staan, gezien de geschiedenis van Red Bull. Ondanks een ander stratencircuit in Las Vegas op de kalender, is Verstappen onbezorgd en optimistisch.

Verstappen heeft daarnaast speciale aandacht voor het McLaren-team, dat onlangs enkele significante updates heeft doorgevoerd. Hij verwacht dat McLaren dit weekend een sterke tegenstander zal zijn, vooral na hun recente prestaties.

Een bijzonder moment kan dit weekend plaatsvinden. Als Red Bull een voorsprong van één punt weet te vergroten op Mercedes, kunnen ze de constructeurstitel binnenhalen. Verstappen benadrukte hoe bijzonder dit zou zijn, vooral voor hun motorpartner Honda, gezien hun diepe betrokkenheid bij het project.

(C)Foto: Red Bull Content Pool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in