MoneyGram Haas F1 Team Onthult VF-24 voor seizoen 2024

0
140

In een opwindende onthulling heeft MoneyGram Haas F1 Team het doek gelicht van zijn strakke nieuwe VF-24 bolide, klaar om de circuits van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap 2024 te bestormen. Bestuurd door het dynamische duo Nico Hülkenberg en Kevin Magnussen, belooft deze geavanceerde racer fans wereldwijd te betoveren met zowel zijn prestaties als esthetiek.

De VF-24 staat op het punt zijn debuut te maken op het Silverstone Circuit op 11 februari, met Nico Hülkenberg aan het roer voor shakedown-taken voordat het team afreist naar Bahrein voor de pre-season testen van 21 tot 23 februari.

Door middel van een verbluffende reeks digitale renders, gedeeld via de sociale mediaplatforms van MoneyGram Haas F1 Team, komt het VF-24 ontwerp naar voren als een evolutie van de opvallende zwarte livery van vorig jaar, nu versierd met opvallende rode en witte accenten.

Titelsponsor MoneyGram staat in het middelpunt op de motorcover en zowel de voor- als achtervleugel, waarbij de status als toonaangevend wereldwijd financieel technologiebedrijf dat gemeenschappen over de hele wereld verbindt, wordt benadrukt. Ondertussen behoudt Haas Automation, het geesteskind van team-eigenaar Gene Haas, zijn prominente aanwezigheid op de sidepods en achtervleugel. Andere partners zoals Haas Tooling, Palm Angels, Chipotle, OAKBERRY, Tricorp, TravisMathew, Alpinestars en Pirelli worden ook prominent gepresenteerd met logo’s op de VF-24.

Bovendien markeert het 2024 seizoen een uitbreiding van de samenwerking met bestaande sponsor Play’n GO, een belangrijke speler in de wereldwijde casinobranche. Hun verhoogde betrokkenheid zal leiden tot verbeterde branding over de VF-24, team assets en coureur parafernalia, wat een nog diepere integratie binnen het MoneyGram Haas F1 Team belooft.

Gene Haas, voorzitter van MoneyGram Haas F1 Team, uitte zijn anticipatie op het komende seizoen, waarbij hij wees op de expertise van de coureurs Hülkenberg en Magnussen en de toewijding van het team aan verbetering. “We hebben het off-seizoen gebruikt om de processen op zijn plaats te zetten om beter te worden en uiteindelijk onze algehele prestaties te verbeteren. Binnenkort zien we hoe we ervoor staan,” merkte Haas op.

Evenzo benadrukte Alex Holmes, Chief Executive Officer van MoneyGram, de trots op hun voortdurende samenwerking met het team en de significante brandingkansen die de VF-24 biedt. “Vorig jaar heeft onze samenwerking geholpen om de branding te versterken, merkbekendheid te versnellen en de betrokkenheid van klanten te vergroten,” zei Holmes, in afwachting van de start van het seizoen.

Met realisme getemperd door opwinding, erkende Team Principal Ayao Komatsu de uitdagingen die voor ons liggen, maar bevestigde hij de onwankelbare vastberadenheid van het team om vooruitgang te boeken met de VF-24. “Er ligt veel werk voor ons om vooruitgang te boeken en onze prestaties te verbeteren, maar iedereen hier is zeer gemotiveerd en staat te popelen om op het circuit te komen,” aldus Komatsu. “Kortom, we kunnen niet wachten om te beginnen en het seizoen op gang te brengen.”

Naarmate de anticipatie stijgt voor het Formule 1-seizoen van 2024, markeert de onthulling van de VF-24 het begin van een opwindende reis voor MoneyGram Haas F1 Team en zijn legioen fans over de hele wereld.

(C)Foto: Haas F1 Team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in