Samenwerking tussen Scuderia Ferrari en Marina Bay Sands in Formule 1

0
54

Marina Bay Sands, het opvallende casinoresort, heeft bevestigd dat het een strategische samenwerking aangaat met Scuderia Ferrari, het prestigieuze Formule 1-team. Dit partnerschap is naar voren gebracht aan de vooravond van de Grand Prix van Singapore, een felbegeerd evenement dat op 17 september plaatsvindt.

Hoogvliegers in luxe en kwaliteit sluiten een verbond

Marina Bay Sands, met zijn kenmerkende aanwezigheid in de skyline van Singapore, is een icoon van weelderige luxe. Dat dit resort samengaat met het eveneens ambitieuze Scuderia Ferrari is voor velen een logische stap, temeer daar het Formule 1-circuit in september zijn weg naar het Zuidoost-Aziatische land vindt.

Samenwerking belooft unieke klantgerichte acties

Maranello, 31 juli 2023 – Met trots heeft Scuderia Ferrari een overeenkomst onthuld met de hotelketen Marina Bay Sands. In het kader van deze overeenkomst wordt Marina Bay Sands voor een periode van twee jaar officiële partner van het team. Het in Singapore gevestigde bedrijf staat bekend om zijn uitmuntendheid in de hotelindustrie en zal nu profiteren van de samenwerking met Scuderia Ferrari om de Formule 1-ervaring dichter bij zijn klanten te brengen door middel van verschillende speciale activaties.

Paul Gandolfi, hoofd Partnership Development bij Scuderia Ferrari, zei: “Het is ons een genoegen Marina Bay Sands te verwelkomen in onze groep van partners. Onze twee merken, verenigd in de gedeelde waarden van luxe, ambitie, kwaliteit en uitmuntendheid, verheugen zich erop om betekenisvolle en onvergetelijke ervaringen te creëren voor onze fans en klanten, te beginnen met de razend populaire Grand Prix in Singapore.”

Hooggespannen verwachtingen voor speciale Formule 1-activaties

Een van de eerste zichtbare resultaten van deze samenwerking is de tentoonstelling van een replica van de SF90 Ferrari F1-auto, die in 2019 meereed, in de lobby van Hotel Tower 1 van 11 tot 18 september. Deze tentoonstelling belooft een onvergetelijke ervaring voor bezoekers te worden en is de start van een reeks activiteiten die gepland zijn in het kader van dit spannende nieuwe partnerschap.

Paul Town, operationeel directeur van Marina Bay Sands, sprak met enthousiasme over het partnerschap: “We zijn bijzonder blij met ons merkpartnerschap met Scuderia Ferrari, het meest succesvolle F1-team uit de geschiedenis. Deze samenwerking brengt twee iconische merken samen in de gezamenlijke zoektocht naar uitmuntendheid. We kijken ernaar uit om onze bezoekers te laten genieten van opwindende activiteiten die de sensatie van dit unieke partnerschap tot leven brengen tijdens de aankomende nachtrace in Singapore.”

Tegelijkertijd stuit Formule 1 in Las Vegas op tegenstand

Ondanks het optimisme dat dit nieuwe partnerschap met zich meebrengt, is er ook onrust in de Formule 1-gemeenschap. De allereerste Formule 1 Grand Prix in Las Vegas, gepland voor 19 november, is al onderwerp van controverse.

Volgens berichten wil de F1-organisatie kosten in rekening brengen en plannen ze om barrières te plaatsen die het zicht op het evenement blokkeren voor degenen die niet hebben betaald om daar te zijn, inclusief restaurants en clubs. Hoewel dit soort acties bedoeld zijn om de exclusiviteit van het evenement te waarborgen, bestaan er zorgen over de mogelijke impact op lokale bedrijven en de bredere gemeenschap in Las Vegas.