Viaplay-Abonnees in Nederland Krijgen Toegang tot F1 TV Pro in 2024

1
99

Een spannende samenwerking tussen Viaplay en F1 TV Pro belooft de Nederlandse motorsportfanatici vanaf 2024 een rijkere Formule 1-kijkervaring te bieden. Bereid je voor om in de kern van de Grand Prix-actie te duiken met verbeterde toegang tot live-races, kwalificaties, trainingssessies en meer, allemaal met een Nederlands tintje!

Nieuwe Horizonten in de F1-Beleving

Nederlandse Viaplay-abonnees hebben iets om naar uit te kijken; een verrijkte Formule 1-ervaring komt hun kant op. Vanaf 2024 krijgen ze toegang tot F1 TV Pro, waardoor ze niet alleen de huidige races live kunnen volgen, maar ook een schat aan eerdere races kunnen herbeleven via de F1 TV-app.

Viaplay Blijft Racen

Viaplay zet zijn inzet voor de Formule 1 voort door alle races, inclusief de kwalificaties en trainingssessies, te blijven uitzenden, compleet met Nederlands commentaar. Maar daar stopt het niet. De streaminggigant blijft investeren in het creëren van unieke Formule 1-content zoals nabeschouwingen en boeiende documentaires die de fans dichter bij het asfalt brengen.

Extra Voordelen met F1 TV Pro

Met de toevoeging van F1 TV Pro aan het Viaplay-pakket krijgen abonnees een extra dosis internationale flair met commentatoren van over de hele wereld. Bovendien biedt F1 TV Pro toegang tot exclusieve camerabeelden, waaronder beelden vanuit de pitlane en on-board camera’s, waardoor fans zich in het hart van de actie bevinden.

Formule 1 TV Pro

De deal tussen Viaplay en Formula One Management (FOM) bevestigt dat F1 TV Pro ook beschikbaar blijft als een standalone dienst in Nederland. Dit is een welkome geruststelling voor diehard fans die zich misschien zorgen maakten over toegangsbeperkingen, gezien de situaties in andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk, waar F1 TV Pro-beperkingen gelden vanwege exclusieve uitzendovereenkomsten.

Met een jaarlijkse prijs van slechts 65 euro voor F1 TV Pro en een maandelijks abonnement op Viaplay voor 16 euro, blijft de Formule 1 een betaalbare passie voor de Nederlandse motorsportgemeenschap. Het is tijd om je gordels vast te maken en je klaar te maken voor een opwindend Formule 1-seizoen 2024!

1 REACTIE

  1. Als F1TV maar gewoon beschikbaar blijft vindt ik het best. Ik hoef geen ViaPlay meer. Alleen maar problemen gehad. Snap deze keuze wel, iedereen die nu ViaPlay heeft gaat straks via F1tv kijken omdat daar het beeld veel beter is en er bijna nooit storingen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in