(C)Foto: BWT Alpine F1 Team

Xbox heeft de handen ineengeslagen met het BWT Alpine F1 Team, waarbij Xbox de officiële consolepartner van het team wordt en PC Game Pass een officiële partner wordt. Met deze meerjarige deal betreedt Xbox een geheel nieuwe sportcategorie: de spannende wereld van Formule 1.

Een Toevoeging aan Xbox’s Indrukwekkende Portfolio

Het BWT Alpine F1 Team voegt zich bij een indrukwekkend portfolio van succesvolle teams waarmee Xbox een partnerschap is aangegaan, waaronder de nationale voetbalfederaties van Engeland en Frankrijk, en de WNBA-teams New York Liberty en Atlanta Dream.

Logo’s van Xbox en Xbox PC Game Pass zullen zichtbaar zijn op de A523 en in de teamomgeving tijdens geselecteerde belangrijke races van dit seizoen, te beginnen bij de Grand Prix van Japan dit komende weekend.

Gedeelde Passie en Visie

Jerret West, CVP Gaming Marketing bij Xbox, zei: “De aankondiging van vandaag met Alpine is een voortzetting van onze inspanningen om meer fans over de hele wereld te bereiken via hun liefde voor sport. Motorsport is een van de meest opwindende sportcategorieën ter wereld met een diverse fanbase die samenkomt om het spannende racen te omarmen. Xbox en Alpine delen gemeenschappelijke waarden op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en we kijken er naar uit om de vreugde en gemeenschap van gaming en racen naar meer mensen over de hele wereld te brengen door dit spannende partnerschap.”

David Gendry, VP, Alpine Sponsoring, Partnerships en Communications voegde toe: “We zijn buitengewoon verheugd om samen te werken met Xbox, een gevestigde naam en sterke leider in de game-industrie. In de afgelopen jaren hebben we met succes samengewerkt aan enkele projecten die wereldwijd onze fans hebben bereikt. We zijn nu trots om deze ervaring om te zetten in een langdurig partnerschap, gebaseerd op de gedeelde waarden met zowel Microsoft als Xbox.”

(C) Foto: BWT Alpine F1 Team

F1 Financiële Herstructurering: Kansen voor Kleinere Teams?

De recente financiële hervormingen in de Formule 1 beloven een nieuwe dageraad voor de kleinere teams. Vanaf 2024 zullen deze…

Read More..

F1-Coureurs Beraden zich op Actie na FIA Besluiten: Een Blik op de Banden Saga in Qatar

Banden Uitdagingen teisteren Qatar GP: Sprint Shootout Vertraagd, Driestopper Mogelijk Onderweg

Samenvatting Vrije Training F1 Grand Prix van Qatar 2023

Tijdsschema F1 GP Qatar 2023 Onthuld: Alles Wat Je Moet Weten!

Avatar foto

Door Henk Hendriks

Henk, de 45-jarige Formule 1-enthousiasteling, is een ware legende in de wereld van motorsportjournalistiek. Als toegewijde redacteur bij Racenieuws.com, brengt hij zijn passie en expertise over de snelste sport ter wereld dagelijks over op andere Formule 1 liefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *