Xbox Officieel Console Partner van BWT Alpine F1 Team

0
51
(C)Foto: BWT Alpine F1 Team

Xbox heeft de handen ineengeslagen met het BWT Alpine F1 Team, waarbij Xbox de officiële consolepartner van het team wordt en PC Game Pass een officiële partner wordt. Met deze meerjarige deal betreedt Xbox een geheel nieuwe sportcategorie: de spannende wereld van Formule 1.

Een Toevoeging aan Xbox’s Indrukwekkende Portfolio

Het BWT Alpine F1 Team voegt zich bij een indrukwekkend portfolio van succesvolle teams waarmee Xbox een partnerschap is aangegaan, waaronder de nationale voetbalfederaties van Engeland en Frankrijk, en de WNBA-teams New York Liberty en Atlanta Dream.

Logo’s van Xbox en Xbox PC Game Pass zullen zichtbaar zijn op de A523 en in de teamomgeving tijdens geselecteerde belangrijke races van dit seizoen, te beginnen bij de Grand Prix van Japan dit komende weekend.

Gedeelde Passie en Visie

Jerret West, CVP Gaming Marketing bij Xbox, zei: “De aankondiging van vandaag met Alpine is een voortzetting van onze inspanningen om meer fans over de hele wereld te bereiken via hun liefde voor sport. Motorsport is een van de meest opwindende sportcategorieën ter wereld met een diverse fanbase die samenkomt om het spannende racen te omarmen. Xbox en Alpine delen gemeenschappelijke waarden op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en we kijken er naar uit om de vreugde en gemeenschap van gaming en racen naar meer mensen over de hele wereld te brengen door dit spannende partnerschap.”

David Gendry, VP, Alpine Sponsoring, Partnerships en Communications voegde toe: “We zijn buitengewoon verheugd om samen te werken met Xbox, een gevestigde naam en sterke leider in de game-industrie. In de afgelopen jaren hebben we met succes samengewerkt aan enkele projecten die wereldwijd onze fans hebben bereikt. We zijn nu trots om deze ervaring om te zetten in een langdurig partnerschap, gebaseerd op de gedeelde waarden met zowel Microsoft als Xbox.”

(C) Foto: BWT Alpine F1 Team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in